top of page

NY dato for Sandnesløpet - 24. oktober

Rogaland Friidrettskrets har de siste dagene koordinert ny terminliste for alle mosjonsløpene i Rogaland, og Sandnesløpet blir satt opp på datoen som var beregnet den første Arborettrimmen i høst. Ny dato for Sandnesløpet blir 24. oktober.

Sandnesløpet merket stor interesse for årets løp og påmeldingene lå 30% over samme tid i fjor helt til Koronakrisen satte inn. Da lukket vi som arrangører påmeldingen til årets løp, i påvente av ny dato. Nå er altså datoen satt til 24. oktober. For Sandnes IL er det viktig å arrangere mosjonsløp for å gi et løpstilbud til barn, unge og mosjonister. Påmelding til Sandnesløpet er nå åpnet igjen, og vi krysser fingrene for at mange vil sette av datoen i høst.

Alle påmeldte deltakere vil bli kontaktet per epost og få følgende valg:

Hvis du var påmeldt til opprinnelig dato, er du påmeldt til den 24. oktober.

Hvis det ikke passer å løpe på den nye oppsatte datoen, kan startkontingenten overføres til 2021. Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på sandneslopet@sandnes-idrettslag.no.

Start av barneløpet 2019


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
TAD.png
bottom of page