Vår hovedsponsor er med i 2018!

October 4, 2017

Vi er veldig fornøyd med at Øglænd System. hovedsponsor for 2017 utgaven av Sandnesløpet, viser oss tillit og blir med også i 2018. Øglænd System gjør det mulig for oss å satse på et større løp, der vi kan ha meget god påmeldingløsning og sikker tidtakning under løpet.

 

Øglænd System ble etablert i Sandnes i 1977, og fra dag 1 har det vært selskapets mål å bli markedets ledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner. I dag er Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 12 datterselskap og mer end 20 agenter spredt verden over. Våre 3 fabrikker er lokalisert i Norge, Malaysia og Kina

 

Se mer om Øglænd System på deres hjemmesider: http://www.oglaend-system.com/

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Det skjer lør 26. mai 2018

October 4, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

March 28, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Følg med
  • Facebook Basic Square