Vår hovedsponsor er med i 2018!

October 4, 2017

Vi er veldig fornøyd med at Øglænd System. hovedsponsor for 2017 utgaven av Sandnesløpet, viser oss tillit og blir med også i 2018. Øglænd System gjør det mulig for oss å satse på et større løp, der vi kan ha meget god påmeldingløsning og sikker tidtakning under løpet.

 

Øglænd System ble etablert i Sandnes i 1977, og fra dag 1 har det vært selskapets mål å bli markedets ledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner. I dag er Øglænd System Group et internasjonalt konsern med 12 datterselskap og mer end 20 agenter spredt verden over. Våre 3 fabrikker er lokalisert i Norge, Malaysia og Kina

 

Se mer om Øglænd System på deres hjemmesider: http://www.oglaend-system.com/

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Det skjer lør 26. mai 2018

October 4, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts

August 31, 2020

March 28, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
Følg med
  • Facebook Basic Square